Regulament

Campionatul Local de Darts - Mioveni

C.S. DARTS MIOVENI
C.I.F. 26217756
Mioveni , Argeş
22 / 22.06.2022

CAMPIONATUL LOCAL de DARTS
MIOVENI 2022 – 2023

Fiecare participant va lua la cunoştinţă , odată cu achitarea taxei de participare în concurs , despre regulamentul de desfăşurare al concursului.

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE

  1. Campionatul Local de Darts este o competiţie organizată exclusiv de CS Darts Mioveni sub egida Federației Române de Darts și se desfăşoară în sistem piramidă simplă , iar participarea va fi de tip OPEN.
  2. Taxa de participare este de 20 lei/etapă/jucător.
  3. Campionatul Local de Darts , se desfăşoară pe parcursul a 9 (nouă) etape , care au fost stabilite de către conducerea CS Darts Mioveni și care au fost aduse la cunoștiința participanților prin intermediul site-ului www.dartsclubmioveni.ro.
  4. Etapele se vor organiza și desfășura în locația și la ora stabilită de conducerea CS Darts Mioveni , acestea urmând a fi comunicate cu cel puțin cu 5 (cinci) zile înainte de începere și se va aduce la cunoștiință participanților prin intermediul site-ului www.dartsclubmioveni.ro , paginei de facebook a C.S. Darts Mioveni sau pe grupul de whatsapp.
  5. Toți jucătorii care se înscriu în etapă sunt obligați să rămână până la finalul etapei chiar dacă au ieșit din competiție. În caz contrar , jucătorul care pleacă (fără un motiv întemeiat) înainte de terminarea etapei va pierde automat punctele câștigate.
  6. Nu se admite ca un jucător să achite taxa de participare fără a fi prezent la etapă , iar piramida concursului , se va forma în urma tragerii la sorți a participanților înscriși pentru fiecare etapă în parte.
  7. Ordinea de joc se stabilește conform normelor Federației Române de Darts.
  8. Toate jocurile în afara finalei se vor desfăşura în sistemul primul la 4 (patru) leg-uri. Finala urmând a se juca în sistemul primul la 5 (cinci) leg-uri fără diferențe.
  9. Pentru înscrierea rezultatelor se vor folosi laptop-uri / tablete / telefoane mobile. În cazul în care ținerea scorului pe laptop nu este posibilă se vor folosi foi de concurs conforme cu normele FRD.
  10. Jucătorii care participă la Campionatul Local de Darts , competiţie organizată de CS Darts Mioveni vor lua la cunoștiință și se vor supune regulilor stabilite de organizatori , indiferent dacă acestea se modifică de la o etapă la alta. Singura condiţie pe care trebuie să o respecte organizatorul este aducerea la cunoştinţă participanţilor a regulilor de desfăşurare înainte de începerea etapei , astfel încât jucătorii să le cunoască înainte de înscriere.
  11. Înscrierile , întocmirea clasamentelor și afişarea acestora la fiecare etapă a acestora va fi efectuată de Burcea Nicolae Alin sau de Cojocaru Ion.
  12. Postarea rezultatelor pe site-ul clubului va fi efectuată de Cîrstea Doru în cel mai scurt timp de la încheierea etapei.
  13. Etapele de desfășurare și orele de începere sunt următoarele :
   1. Duminică – octombrie 2022 ,
   2. Duminică – noiembrie 2022 ,
   3. Duminică – decembrie 2022 ,
   4. Duminică – ianuarie 2023 ,
   5. Duminică – februarie 2023 ,
   6. Duminică – martie 2023 ,
   7. Duminică – aprilie 2023 ,
   8. Duminică – mai 2023 ,
   9. Duminică – iunie 2023 ,
    Înscrierile se vor temina cu 15 minute înaintea orei de începere a etapei.
  14. Punctajul acordat jucătorilor va fi după cum urmează :
   Loc Punctaj Piramidă Simplă
   1 7
   2 6
   3-4 5
   5-8 4
   9-16 3
   17-32 2
   33-64 1

   Premierea va avea loc după terminarea competiției , data exactă urmând a fi stabilită în ultima etapă a campionatului și adusă la cunostință participanților prin postare pe site-ul clubului.

   Fondul de premiere va fi de 1500 (o mie cinci sute) lei , la care se vor adăuga costurile pentru achiziționarea trofeului , medaliilor și diplomelor.

   Se vor premia primele 8 locuri ale clasamentului general , după cum urmează :
   1. Locul I – TROFEU + Medalie + Diplomă + premiu în bani (500 lei)
   2. Locul II – TROFEU + Medalie + Diplomă + premiu în bani (300 lei)
   3. Locul III – TROFEU + Medalie + Diplomă + premiu în bani (200 lei)
   4. Locul IV – Diplomă + premiu în bani (100 lei)
   5. Locul V – Diplomă + premiu în bani (100 lei)
   6. Locul VI – Diplomă + premiu în bani (100 lei)
   7. Locul VII – Diplomă + premiu în bani (100 lei)
   8. Locul VIII – Diplomă + premiu în bani (100 lei)
     

În caz de egalitate între jucătorii clasați la finalul campionatului între primii 8 , departajarea acestora se va face prin organiza un meci de baraj pentru departajare (primul la 4 leg-uri)

BONUS : taxa de participare în Campionatul Național pentru anul competițional 2022 – 2023 , va fi plătită de către CS Darts Mioveni pentru ocupanții locurilor 1 , 2 și 3 , dacă jucătorii respectivi sunt legitimați în cadrul clubului.

În afara regulilor concursului se va aplica Regulamentul Federației Române de Darts.

Preşedinte
Ion Cojocaru