Angajații instituțiilor publice din Mioveni au răspuns astăzi, vineri 16 iunie, provocării lansate de CS Darts Mioveni și s-au întrecut la aruncarea săgeților pe placa de Darts, pentru al doilea an consecutiv.

Începând cu ora 15.00, restaurantul Roma a găzduit această competiție, care a adunat 65 de concurenți, din 20 de instituții locale, 41 la masculin și 24 la feminin.

Concursurile s-au desfăşurat la simplu, în sistem piramidă simplă, mixt, atât feminin, cât și masculin, iar câștigătorii au fost premiaţi de organizatori.

Departe de înverșunarea și patima cu care ne-au obișnuit alte sporturi, la această competiție atmosfera a fost jovială, o trăsătură caracteristică acestui sport, concurenții întrecându-se cu zâmbetul pe buze. Ambianța locației a contribuit în mod pozitiv la calitatea evenimentului.

Experimentați sau nu, cei care au concurat astăzi au expediat un potop de săgeți, care au nimerit, în mare parte, placa de Darts.

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a venit să încurajeze echipa primăriei. Deși nu a concurat, și-a încercat îndemânarea cu câteva aruncări, dar a constatat că, de cele mai multe ori, micile săgeți nu se subordonează traiectoriei imaginate, ci traiectoriei imprimate…

Câștigătorii acestei ediții:

Feminin:

Locul I      Matei Nadia – Primăria Mioveni

Locul II      Olteanu Giulia – Poliția Locală Mioveni

Locul III     Ionescu Marilena – Primăria Mioveni

Locul III     Bratu Sorana – Primăria Mioveni

Masculin:

Locul I       Predescu Adrian – Detașamentul de Pompieri Mioveni ( a câștigat și prima ediție a competiției)

Locul II       Coman Georgică – Consiliul Local Mioveni

Locul III      Turcu Leonard – Liceul iulia Zamfirescu

Locul III      Nițu Daniel – Penitenciarul Colibași

Sâmbătă de la ora 13.00, ziariștii argeșeni sunt așteptați în aceeași locație să concureze pentru Cupa Presei la Darts.

Articol preluat integral de pe www.bitpress.ro

Comments

0